Köp - och leveransvillkor för dahlia

Förköp av dahlior öppnar i slutet av december 2022. Då går det att beställa 2023 års dahliakollektion för leverans i mars och april 2023. 

Antalet dahliaknölar är begränsat - först till kvarn! 

Leverans

Vi får dahliorna från vår nya grossist i Nederländerna någon gång i mars. Efter leverans synar vi alla knölar personligen innan vi packar om dem i Soil & Seeds egna påsar med etiketter och växtpass. Vår ambition är att alla knölar ska vara av bästa kvalitet med fina ögon och bra stuns i knölarna och därför tar vi oss tiden att gå igenom alla för hand. Vi börjar packa förköpsordrarna när vi är klara med ompaketeringen av knölarna. 

Vi börjar leverera knölarna när temperaturerna är över nollan. Därför försöker vi skicka till södra Sverige först och sedan jobba oss norrut. Leverans för förbeställningar (gjorda i december till mars) beräknas ske med start någon gång i mars och pågå under april. När förbeställningarna är skickade fortsätter vi med nya ordrar som inkommit till oss.

Vid köp av dahlior och frön i samma order skickar vi ut fröna separat och då i samband med att ordern inkommit. 

Betalningsalternativ

Betalsätt som är tillgängliga är Klarna faktura och delbetalning, kortbetalning, Swish och Paypal. Välj Klarna faktura eller delbetalning om du vill betala efter leverans. Fakturan skickas ut när vi skickat ordern. aVid kortbetalning, Swish eller Paypal sker betalning vid köptillfället för att ordern ska vara giltig. 

 

Vi reserverar oss för att knölar, som är levande växtdelar, kan vara dåliga vid leverans eller andra omständigheter som gör att vi inte kan leverera beställda knölar.