Våra produkter

Våra frön

Våra frön kommer från välrenommerade grossister främst inom EU, men även USA och England. Bäst före-datum, batchnummer och grobarhet (om info om detta finns) från leverantör är specificerat på varje fröpåse.

Vi grotestar själva våra frön i så stor mån som möjligt och har generellt sett hög grobarhet och kvalitet. Alla frön packas varsamt om och märks upp för hand av oss. Vi beställer hellre in en liten mängd frön ofta från våra leverantörer än stora mängder sällan för att alltid garantera att fröna är färska när vi säljer dem vidare till slutkonsumenten. Därför är vårt utbud av frön alltid varierande och spännande!

Priserna på fröpåsarna sätts efter rådande tillgång och prisnivå hos leverantör och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder så bra och konkurrenskraftiga priser som möjligt.

Tveka inte att höra av dig till oss om du upplever dålig grobarhet eller har några funderingar!

Vi tar även gärna emot önskemål om det är någon speciell sorts frö du saknar i vårt sortiment.

Förvaring

Förvara dina frön svalt, torrt och mörkt. Är fröna helt torra kan du med fördel förvara dem i kylen – det är bäst för fröna! Även frön som passerat bäst före-datum kan gro även fast de förlorat en del av sin växtkraft. Prova dig fram om du hittar en gammal fröpåse som gått ut och är osäker.