Köpvillkor

Företagsinformation

Namn: Soil & Seeds AJK KB

Organisationsnummer: 969786-0212

Adress: Larsbergs Parkväg 1, 181 39 LIDINGÖ

 

Allmän information

Vid lagd order accepterar kunden Soil & Seeds köpvillkor enligt nedan. Betalningsansvar ligger hos kunden efter det att ordern inkommit till oss. Vi reserverar oss för fel i annonstext och bilder.

Priser och betalning 

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset för tillagda varor. Frakten beräknas i kassan. 

Våra tillgängliga betalningssätt är:

  • Klarna (kort, faktura eller delbetalning)
  • Swish (till Soil & Seeds swishnummer 1230421131) via betaltjänsten Quickpay
  • Bankgiro/Plusgiro (kontakta oss om du önskar betala på via bank/postgiro)
  • PayPal Checkout


Kvalitet

Leverantörer

Vi är stolta över att använda oss av pålitliga och välrenommerade leverantörer av frön, lökar och knölar inom Europa. 

Fröpåsar och antal frön

Vi packar alla fröpåsar för hand och därför kan antalet frön i påsarna variera. I de flesta fallen innehåller påsarna det angivna antalet frön med god marginal och mer därtill! I enstaka fall kan dock fröna vara något färre än angivet på påsen. Om angivet antal är 20 stycken frön eller mindre och antalet frön i påsen understiger detta ber vi er kontakta oss så kompenserar vi er för detta. För angivet antal över 20 stycken frön är antalet en estimering och därför ersätter vi inte frön som fattas. 

Grobarhet

I annonserna och i vissa fall på fröpåsarna står grobarheten angiven i de fall då vi har information om detta från leverantören.  

Vi testar regelbundet grobarheten hos våra frön i den utsträckning vi hinner. Vi garanterar grobarheten fram tills det på påsen angivna bäst före-datumet, förutsatt att fröna förvarats torrt, svalt och mörkt. Oftast innehar fröna grobarhet långt efter bäst före-datumet om de förvaras rätt.

Avsedd verksamhet

Soil & Seeds säljer främst frön, lökar och knölar till hobbyodlare. Vi tar inget ansvar vid ekonomisk förlust där våra produkter använts i näringsverksamhet.

 
Kundnöjdhet

Vi är väldigt måna om att våra kunder är nöjda med sina beställningar från oss! Tveka därför inte att kontakta oss om du är missnöjd med något eller har frågor om stort eller smått. Vi försöker alltid svara så snabbt som möjligt.